S10 kostenbesparingen
Uw partner in bedrijfsvoering
Home >> Kosten besparen overzicht
Footer van de website rode lijn met lichtblauw gefaded
naar boven naar boven Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen S10 direct kosten besparen icon S10 arbeidscontracten scan icon S10 salarisadministratie scan icon S10 energiebesparende maatregelen scan icon S10 personeelshandboek scan icon
Wilt u weten op welke gebieden u kosten kunt besparen? Wilt u alleen voor advies betalen wanneer dat advies daadwerkelijk kostenbesparingen oplevert? Heeft u niet de resources om te onderzoeken waar kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden? Wij kunnen samen met u een QuickScan van uw contracten uitvoeren en na analyse, hier advies over uitbrengen.
Stelt u bedrijfsresources ter beschikking ten behoeve van technische ontwikkelingen? Bent u van plan een innovatief project op te starten? Wij kunnen voor u nagaan in welke mate uw project voor een innovatie subsidieregeling in aanmerking kan komen. Naast het geven van deskundig advies, begeleiden wij u graag bij het vervullen van de administratieve verplichtingen tijdens het project.
Voldoen uw arbeidscontracten aan de wettelijke minimum eisen? Voldoen uw arbeidscontracten aan de voorwaarden van een eventuele CAO? Bevatten uw arbeidscontracten alle wettelijk verplichte informatie? Zijn uw contracten correct geïmplementeerd? Wij kunnen voor u uw arbeidscontracten scannen en nagaan of aan alle wettelijk eisen wordt voldaan.
Voldoen uw secundaire arbeidsvoorwaarden aan het wettelijke minimum? Zijn uw secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met een eventueel van kracht zijnde CAO? Wij kunnen voor u nagaan in hoeverre een eventuele CAO en/of de wettelijke kaders op correcte wijze door uw organisatie is verwerkt in de secundaire arbeidsvoorwaarden.
Is uw salarisadministratie aangepast aan de huidige wet- regelgeving? Draagt u de correcte premies af? Graag controleren wij voor u of de wettelijke kaders in uw salarisadministratie op een correcte wijze toegepast worden.
Wilt u lagere energiekosten realiseren voor uw organisatie maar heeft u niet de bedrijfsresources of expertise in huis? Wilt u een ‘turn key’ oplossing? Wij kunnen u ondersteunen en adviseren bij het zoeken naar energiebesparende maatregelen. Ook kunnen wij de uitvoering van de benodigde energiebesparende werkzaamheden voor u actief begeleiden.
KVK 57521425
BTW Nr.: NL175593978B01
© S10 group 2019
0252-225 466
Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen
Maakt u wel optimaal gebruik van de relevante wet- en regelgeving, de actuele subsidies en aftrekposten en zijn deze mogelijkheden voor alle medewerkers toegepast? Draagt u niet teveel premies af en worden subsidies niet optimaal benut? Wij kunnen voor u een recovery audit uitvoeren en nagaan hoeveel premies u teveel heeft betaald. Deze premies kunnen wij voor u tot vijf jaar terug vragen. U ontvangt dus geld!
S10 recovery audits scan icon
Met onze kostenbesparingsscans kunt u direct kosten besparen. Winst = omzet minus kosten, dus uw winst zal stijgen!
Betaalt u een vast tarief voor uw arbodienst-contract? Worden volledige en goede rapportages geschreven nadat uw medewerker op het spreekuur is geweest van de arbo- of bedrijfsarts? Is uw arbodienst gecertificeerd? Wij kunnen voor u kosten besparen op uw arbodienstverlening zonder op enige kwaliteit toe te leggen!
kosten besparen op arbodienstverlening Meer details over kosten besparen op arbodienstverlening Meer details over kosten besparen op arbodienstverlening S10 kostenbesparingen in een notendop Pagina inhoud: Subsidieregelingen Scan kostenposten Scan arbeidscontracten Recovery audits Scan arbodienstverlening Scan energiebesparende maatregelen Scan personeelshandboek Scan salarisadministratie

S10 kostenbesparingsgebieden overzicht

S10 subsidieregelingen scan icon
S10 consultancy ® , voor kostenbesparingen, voorkomen van boetes en onnodig hoge premie afdrachten!
naar boven naar boven naar boven naar boven
naar boven naar boven S10 direct kosten besparen icon S10 subsidieregelingen scan icon S10 arbeidscontracten scan icon S10 salarisadministratie scan icon S10 energiebesparende maatregelen scan icon S10 personeelshandboek scan icon
Wilt u weten op welke gebieden u kosten kunt besparen? Wilt u alleen voor advies betalen wanneer dat advies daadwerkelijk kostenbesparingen oplevert? Heeft u niet de resources om te onderzoeken waar kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden?
Stelt u bedrijfsresources ter beschikking ten behoeve van technische ontwikkelingen? Bent u van plan een innovatief project op te starten?
Voldoen uw arbeidscontracten aan de wettelijke minimum eisen? Voldoen uw arbeidscontracten aan de voorwaarden van een eventuele CAO? Bevatten uw arbeidscontracten alle wettelijk verplichte informatie? Zijn uw contracten correct geïmplementeerd?
Voldoen uw secundaire arbeidsvoorwaarden aan het wettelijke minimum? Zijn uw secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met een eventueel van kracht zijnde CAO?
Is uw salarisadministratie aangepast aan de huidige wet- regelgeving? Draagt u de correcte premies af?
Wilt u lagere energiekosten realiseren voor uw organisatie maar heeft u niet de bedrijfsresources of expertise in huis?
Maakt u wel optimaal gebruik van de relevante wet- en regelgeving, de actuele subsidies en aftrekposten en zijn deze mogelijkheden voor alle medewerkers toegepast? Draagt u niet teveel premies af en worden subsidies niet optimaal benut?
S10 recovery audits scan icon
Uw partner in bedrijfsvoering
Meer details Meer details
Wij kunnen samen met u een QuickScan van uw contracten uitvoeren en na analyse, hier advies over uitbrengen.
Meer details Meer details
Wij kunnen voor u een recovery audit uitvoeren en nagaan hoeveel premies u teveel heeft betaald. Deze premies kunnen wij voor u tot vijf jaar terug vragen. U ontvangt dus geld!
Meer details Meer details
Wij kunnen voor u nagaan in welke mate uw project voor een innovatie subsidieregeling in aanmerking kan komen. Naast het geven van deskundig advies, begeleiden wij u graag bij het vervullen van de administratieve verplichtingen tijdens het project.
Meer details Meer details
Wij kunnen u ondersteunen en adviseren bij het zoeken naar energiebesparende maatregelen. Ook kunnen wij de uitvoering van de benodigde energiebesparende werkzaamheden voor u actief begeleiden.
Meer details Meer details
Graag controleren wij voor u of de wettelijke kaders in uw salarisadministratie op een correcte wijze toegepast worden.
Meer details Meer details Wij kunnen voor u uw arbeidscontracten scannen en nagaan of aan alle wettelijk eisen wordt voldaan. Meer details Meer details
Wij kunnen voor u nagaan in hoeverre een eventuele CAO en/of de wettelijke kaders op correcte wijze door uw organisatie is verwerkt in de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Overzicht kostenbesparingenscans

naar boven naar boven naar boven naar boven

1

Meer details Meer details
Betaalt u een vast tarief voor uw arbodienst-contract? Worden volledige en goede rapportages geschreven nadat uw medewerker op het spreekuur is geweest van de arbo- of bedrijfsarts? Is uw arbodienst gecertificeerd?
Wij kunnen voor u kosten besparen op uw arbodienstverlening zonder op enige kwaliteit toe te leggen! kosten besparen op arbodienstverlening
Met onze kostenbesparingsscans kunt u direct kosten besparen. Winst = omzet minus kosten, dus uw winst zal stijgen!
S10 consultancy ® , voor kostenbesparingen, voorkomen van boetes en onnodig hoge premie afdrachten!