S10 kostenbesparingen
Uw partner in bedrijfsvoering
S10 business consulting logo Knop om te navigeren naar pagina met meer details over P&O arbeidsrecht ondersteuning Knop om te navigeren naar pagina met meer details over P&O arbeidsrecht ondersteuning Knop om te navigeren naar pagina met meer details over KAM-management Knop om te navigeren naar pagina met meer details over KAM-management Knop om te navigeren naar pagina met meer details over bedrijfsprocessen optimalisatie Knop om te navigeren naar pagina met meer details over bedrijfsprocessen optimalisatie
Home >> Business consultancy
Herkent u één of meer arbeidsrechtelijke situaties zoals: mijn 65 jarige medewerker wil doorwerken mijn 65 jarige medewerker heeft recht op een contract voor onbepaalde tijd mijn medewerker geeft aan niet te kunnen komen werken vanwege slecht weer mijn medewerker claimt, met verwijzing naar de arbeidstijdenwet, recht te hebben op extra rust mijn medewerker heeft ouderschapsverlof maar claimt toch recht te hebben op een feestdag mijn medewerker functioneert niet goed mijn medewerker blijft thuis vanwege zijn zieke kind en claimt recht te hebben op zorgverlof u wilt een beëindigingsovereenkomst opmaken of heeft u een ander arbeidsrechtelijk gerelateerd vraagstuk waarbij u of uw P&O afdeling ondersteuning zou willen krijgen?
Heeft u als ondernemer één of meer van de volgende vragen: kan iemand objectief advies uitbrengen en aanbevelingen geven over mijn organisatie? kan iemand mij op management niveau ondersteunen vanwege hoge werkdruk en/of onderbezetting? wil iemand een eenmalig project managen? of vraagt u zich af: wat kan er verbeterd worden binnen mijn organisatie? is er een hulpmiddel dat mijn leidinggevenden helpt om de doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren? of heeft u een ander management gerelateerd vraagstuk waarbij u ondersteuning zou willen krijgen? Wij kunnen u (tijdelijke) ondersteuning bieden op de gebieden van project-, operationeel-, kwaliteit, arbo en milieu alsook verandermanagement en officemanagement.
Footer van de website rode lijn met lichtblauw gefaded
Heeft u als ondernemer één of meer van de volgende vragen: kan iemand mij ondersteunen bij het oplossen van een bedrijfsprobleem? kan iemand mij ondersteunen bij het doorvoeren van concrete verandering van bedrijfsprocessen? hoe richt ik onze bedrijfsprocessen optimaal in? hoe vergroot ik de efficiëntie van onze kritieke bedrijfsprocessen? hoe elimineer ik verspillingen? of heeft u een ander bedrijfsproces gerelateerd vraagstuk waarbij u ondersteuning zou willen krijgen?
Knop om te navigeren naar pagina met meer details over coaching Knop om te navigeren naar pagina met meer details over coaching
Wilt u ondersteuning bij: tijd- en stressmanagement? burn-out problematiek of preventie daarvan? het verbeteren van communicatievaardigheden? talentontwikkeling? het oplossen van een ontwikkelingsvraag? of wilt u: inzicht hebben in uw eigen gedrag en voorkeuren? ontdekken wat u graag wilt doen en hoe u dit kunt doen? het gedrag of werkwijze van een medewerker of uzelf op een positieve wijze aanpassen? nagaan welk werk bij u past? hulp bij een lastige situatie? iets in uw leven veranderen? Dan is het gezamenlijk bewandelen van een coachingstraject een effectieve en persoonlijke optie. Onze coaches hebben jarenlange ervaring. Zij bieden u de ondersteuning die u verdient.
Knop om te navigeren naar pagina met meer details over bedrijfscounselling Knop om te navigeren naar pagina met meer details over bedrijfscounselling
Ziet u dat uw medewerker: vaak niet op tijd komt? beneden verwachting functioneert? zich frequent ziek meldt? een angstige indruk maakt? veel stress ervaart? een gebrek aan zelfvertrouwen heeft? gedemotiveerd is? zich bevindt in een ontwrichte arbeidssituatie? moeite heeft met zich aan te passen aan de organisatiewijzigingen? Herkent u bij uw medewerker: kenmerken van burn-out? tekenen van vastgelopen zijn? Heeft uw medewerker: een nare ervaring te verwerken? privéproblemen die van invloed zijn op de werkzaamheden? Dan is het bewandelen van een bedrijfscounsellingstraject een effectieve optie. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen.
Knop om te navigeren naar pagina met meer details over mediation & conflictbemiddeling Knop om te navigeren naar pagina met meer details over mediation & conflictbemiddeling S10 mediation icon
Ervaart u: spanning of een conflict tussen de bestuurder en de OR? spanning of een conflict tussen de directie / het management en de werknemer? spanningen of conflicten in de samenwerking tussen medewerkers of afdelingen? of signaleert u: een verslechterende werksfeer door geschillen? ziekmeldingen door arbeidsconflicten? samenwerkingsrelaties die onwerkbaar lijken? of is er sprake van: een conflict met een klant? andere geschillen in de samenwerking? Dan kunt u veel voordeel halen uit het inzetten van een mediator.
KVK 57521425
BTW Nr.: NL175593978B01
© S10 group 2019
0252-225 466
S10 consultancy ® , ook voor UW consultancy en interim management opdrachten!

Kosten besparen door hogere efficiëntie binnen uw organisatie!

Van bedrijfsprocessen-optimalisatie tot bedrijfscounselling.

S10 P&O arbeidsrecht logo kosten besparen met S10 consultancy interim management S10 coaching S10 counselling S10 business consultancy in een notendop Pagina inhoud: Bedrijfsprocessen optimalisatie P&O arbeidsrecht Coaching Interim management Bedrijfscounselling Conflictbemiddeling S10 optimalisatie van bedrijfsprocessen

S10 business consultancy services overzicht

Ook relevant:
naar boven naar boven naar boven naar boven
Herkent u één of meer arbeidsrechtelijke situaties zoals: mijn 65 jarige medewerker wil doorwerken mijn 65 jarige medewerker heeft recht op een contract voor onbepaalde tijd mijn medewerker geeft aan niet te kunnen komen werken vanwege slecht weer mijn medewerker claimt, met verwijzing naar de arbeidstijdenwet, recht te hebben op extra rust mijn medewerker heeft ouderschapsverlof maar claimt toch recht te hebben op een feestdag mijn medewerker functioneert niet goed mijn medewerker blijft thuis vanwege zijn zieke kind en claimt recht te hebben op zorgverlof u wilt een beëindigingsovereenkomst opmaken
Heeft u als ondernemer één of meer van de volgende vragen: kan iemand objectief advies uitbrengen en aanbevelingen geven over mijn organisatie? kan iemand mij op management niveau ondersteunen vanwege hoge werkdruk en/of onderbezetting? wil iemand een eenmalig project managen? of vraagt u zich af: wat kan er verbeterd worden binnen mijn organisatie? is er een hulpmiddel dat mijn leidinggevenden helpt om de doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren?
Heeft u als ondernemer één of meer van de volgende vragen: kan iemand mij ondersteunen bij het oplossen van een bedrijfsprobleem? kan iemand mij ondersteunen bij het doorvoeren van concrete verandering van bedrijfsprocessen? hoe richt ik onze bedrijfsprocessen optimaal in? hoe vergroot ik de efficiëntie van onze kritieke bedrijfsprocessen? Hoe elimineer ik verspillingen?
Wilt u ondersteuning bij: tijd- en stressmanagement? burn-out problematiek of preventie daarvan? het verbeteren van communicatievaardigheden? talentontwikkeling? het oplossen van een ontwikkelingsvraag? of wilt u: inzicht hebben in uw eigen gedrag en voorkeuren? ontdekken wat u graag wilt doen en hoe u dit kunt doen? het gedrag of werkwijze van een medewerker of uzelf op een positieve wijze aanpassen? nagaan welk werk bij u past? hulp bij een lastige situatie? iets in uw leven veranderen?
naar boven naar boven
Ziet u dat uw medewerker: vaak niet op tijd komt? beneden verwachting functioneert? zich frequent ziek meldt? een angstige indruk maakt? veel stress ervaart? een gebrek aan zelfvertrouwen heeft? gedemotiveerd is? zich bevindt in een ontwrichte arbeidssituatie? moeite heeft met zich aan te passen aan de organisatiewijzigingen? Herkent u bij uw medewerker: kenmerken van burn-out? tekenen van vastgelopen zijn? Heeft uw medewerker: een nare ervaring te verwerken? privéproblemen die van invloed zijn op de werkzaamheden?
S10 mediation icon
Ervaart u: spanning of een conflict tussen de bestuurder en de OR? spanning of een conflict tussen de directie / het management en de werknemer? spanningen of conflicten in de samenwerking tussen medewerkers of afdelingen? of signaleert u: een verslechterende werksfeer door geschillen? ziekmeldingen door arbeidsconflicten? samenwerkingsrelaties die onwerkbaar lijken? of is er sprake van: een conflict met een klant? andere geschillen in de samenwerking?
naar boven naar boven
S10 consultancy ® , ook voor UW consultancy en interim management opdrachten!
Uw partner in bedrijfsvoering

Overzicht business consultancy

Meer details Meer details
of heeft u een ander arbeidsrechtelijk gerelateerd vraagstuk waarbij u of uw P&O afdeling ondersteuning zou willen krijgen?
Meer details Meer details
of heeft u een ander management gerelateerd vraagstuk waarbij u ondersteuning zou willen krijgen? Wij kunnen u (tijdelijke) ondersteuning bieden op de gebieden van project-, operationeel-, kwaliteit, arbo en milieu alsook verandermanagement en officemanagement.
Meer details Meer details
of heeft u een ander bedrijfsproces gerelateerd vraagstuk waarbij u ondersteuning zou willen krijgen?
Meer details Meer details
Dan is het gezamenlijk bewandelen van een coachingstraject een effectieve en persoonlijke optie. Onze coaches hebben jarenlange ervaring. Zij bieden u de ondersteuning die u verdient.
Meer details Meer details
Dan is het bewandelen van een bedrijfscounsellingstraject een effectieve optie. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen.
Meer details Meer details
Dan kunt u veel voordeel halen uit het inzetten van een mediator.
Kosten besparen door hogere efficiëntie binnen uw organisatie!

2

S10 P&O arbeidsrecht logo S10 optimalisatie van bedrijfsprocessen kosten besparen met S10 consultancy interim management S10 coaching S10 counselling
Ook relevant: