S10 kostenbesparingen
Uw partner in bedrijfsvoering
Footer van de website rode lijn met lichtblauw gefaded
naar boven naar boven Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen S10 arbeidscontracten scan icon S10 salarisadministratie scan icon S10 personeelshandboek scan icon
Stelt u bedrijfsresources ter beschikking ten behoeve van technische ontwikkelingen? Bent u van plan een innovatief project op te starten? Wij kunnen voor u nagaan in welke mate uw project voor een innovatie subsidieregeling in aanmerking kan komen. Naast het geven van deskundig advies, begeleiden wij u graag bij het vervullen van de administratieve verplichtingen tijdens het project.
Voldoen uw arbeidscontracten aan de wettelijke minimum eisen? Voldoen uw arbeidscontracten aan de voorwaarden van een eventuele CAO? Bevatten uw arbeidscontracten alle wettelijk verplichte informatie? Zijn uw contracten correct geïmplementeerd? Wij kunnen voor u uw arbeidscontracten scannen en nagaan of aan alle wettelijk eisen wordt voldaan.
Voldoen uw secundaire arbeidsvoorwaarden aan het wettelijke minimum? Zijn uw secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met een eventueel van kracht zijnde CAO? Wij kunnen voor u nagaan in hoeverre een eventuele CAO en/of de wettelijke kaders op correcte wijze door uw organisatie is verwerkt in de secundaire arbeidsvoorwaarden.
Is uw salarisadministratie aangepast aan de huidige wet- regelgeving? Draagt u de correcte premies af? Graag controleren wij voor u of de wettelijke kaders in uw salarisadministratie op een correcte wijze toegepast worden.
KVK 57521425
BTW Nr.: NL175593978B01
© S10 group 2019
0252-225 466
Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen Knop om te navigeren naar pagina met meer details over Ondernemingsraad trainingen
Maakt u wel optimaal gebruik van de relevante wet- en regelgeving, de actuele subsidies en aftrekposten en zijn deze mogelijkheden voor alle medewerkers toegepast? Draagt u niet teveel premies af en worden subsidies niet optimaal benut? Wij kunnen voor u een recovery audit uitvoeren en nagaan hoeveel premies u teveel heeft betaald. Deze premies kunnen wij voor u tot vijf jaar terug vragen. U ontvangt dus geld!
S10 recovery audits scan icon
Met onze HR en finance onderzoeken en scans zult u zeker op kosten besparen.
S10 kostenbesparingen in een notendop Pagina inhoud: Subsidieregelingen Scan arbeidscontracten Recovery audits Scan personeelshandboek Scan salarisadministratie

S10 HR & Finance overzicht

S10 subsidieregelingen scan icon naar boven naar boven
S10 HR & Finance
S10 subsidieregelingen scan icon S10 arbeidscontracten scan icon S10 salarisadministratie scan icon S10 personeelshandboek scan icon
Stelt u bedrijfsresources ter beschikking ten behoeve van technische ontwikkelingen? Bent u van plan een innovatief project op te starten?
Voldoen uw arbeidscontracten aan de wettelijke minimum eisen? Voldoen uw arbeidscontracten aan de voorwaarden van een eventuele CAO? Bevatten uw arbeidscontracten alle wettelijk verplichte informatie? Zijn uw contracten correct geïmplementeerd?
Voldoen uw secundaire arbeidsvoorwaarden aan het wettelijke minimum? Zijn uw secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met een eventueel van kracht zijnde CAO?
Is uw salarisadministratie aangepast aan de huidige wet- regelgeving? Draagt u de correcte premies af?
Maakt u wel optimaal gebruik van de relevante wet- en regelgeving, de actuele subsidies en aftrekposten en zijn deze mogelijkheden voor alle medewerkers toegepast? Draagt u niet teveel premies af en worden subsidies niet optimaal benut?
S10 recovery audits scan icon
Meer details Meer details
Wij kunnen voor u een recovery audit uitvoeren en nagaan hoeveel premies u teveel heeft betaald. Deze premies kunnen wij voor u tot vijf jaar terug vragen. U ontvangt dus geld!
Meer details Meer details
Wij kunnen voor u nagaan in welke mate uw project voor een innovatie subsidieregeling in aanmerking kan komen. Naast het geven van deskundig advies, begeleiden wij u graag bij het vervullen van de administratieve verplichtingen tijdens het project.
Meer details Meer details
Graag controleren wij voor u of de wettelijke kaders in uw salarisadministratie op een correcte wijze toegepast worden.
Meer details Meer details Wij kunnen voor u uw arbeidscontracten scannen en nagaan of aan alle wettelijk eisen wordt voldaan. Meer details Meer details
Wij kunnen voor u nagaan in hoeverre een eventuele CAO en/of de wettelijke kaders op correcte wijze door uw organisatie is verwerkt in de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Overzicht HR & finance onderzoeken en scans

naar boven naar boven
Met onze HR en finance onderzoeken en scans zult u zeker op kosten besparen.

S10 HR & Finance

S10 kostenbesparingen in een notendop
Uw partner in bedrijfsvoering